Hej igen.

Shit vad det var längesen jag skrev känns det som men jag har inte haft nåt bra att skriva om på länge.

För nån dag sen var vi på stranden med hästarna inklusive den nyinköpta hästen ( Almnäs Ultimo ), och trots att han bara e ett år så gick han rakt ut i havet som ingenting.
Fast han tyckte det var lite läskigt att simma men han hade inga bekymmer när han kunde stå ordentligt på botten.

Jag undrar om hästar tycker saltvatten e gott för de försöker dricka ur havet hela tiden.
Sen när de hade badat skulle de naturligtvis rulla sig , shettisen rulla sig säkert tio gånger, han bara slängde sig på marken hela tiden när vi försökte gå. Man kan ju undra om det beror på vattnet eller stranden, de verkar gilla att rulla sig i sand, så brått och rulla sig har de inte ens när de har duschat på sommaren annars.

Min lille Ultimo  har tom haft sina första ryttare på ryggen denna sommaren två små pojkar  ( 3 & 4-år alltså inte spec tunga ) satt på hans rygg i hagen o klappa honom, han gick tom några steg med en av dom, dock lite tveksamt.
Det är lite imponerande med tanke på åldern och att han förmodligen aldrig haft ngn på ryggen innan och småbarn e inte spec stillsamma och tysta heller.

Jag tror att om två år så kommer det inte att vara några problem att sitta upp på honom, med tanke på all träning han får nu.

Mvh

RSS 2.0